Visie en aanpak

Muziek en geluid is overal, muziek is emotie, muziek is passie voor jou en voor je bedrijf.

Dit geldt voor jou als individu maar ook voor jou als bedrijf of merk. Wij begrijpen de kracht van muziek voor jouw merk en kunnen dit vertalen in een concreet plan van aanpak van strategie tot concrete acties. Er zijn dan ook veel bedrijven die muziek en sound toepassen in hun marketing mix. Denk aan de muziek onder een commercial op radio of tv, muziek in openbare ruimtes of sponsoring met artiesten of festivals. De muziek industrie is enorm veranderd de laatste jaren en biedt voor merken ook veel mogelijkheden. Deze mogelijkheden en kansen vragen om een consistente invulling van het thema binnen de marketing mix. Music2Business verzorgt deze aanpak. Music2Business gaat uit van het feit dat elk bedrijf of merk een music identity moet hebben die past bij de doelstelling, akties en richting van de marketing agenda.

Screenshot 2013-11-21 14.03.15

Wat brengt Music2Business concreet ?

– De juiste analyse van het probleem of uitdaging waar het merk voor staat en hierbij de doorvertaling wat muziek hiervoor kan betekenen.
– Concrete en creatieve invulling als het gaat om muziek zoals booken en connecties met Bands, DJs en Artiesten. Het uitwerken van sound logo’s, het opzetten en uitvoeren van evenementen. Denk ook aan het kiezen van de juiste online muziek oplossingen met bijv. Spotify en de keuze van de juiste muziek in openbare ruimtes.
– Professionele aanpak van probleemstelling en ontwerp tot implementatie en implementeren van de oplossing.
– Een consistent en coherent plan hoe de kracht van muziek te gebruiken voor jouw merk of bedrijf.
Heel belangrijk is dat bij het werken met Music2Business staat plezier en de passie voor muziek altijd voorop.

Wat maakt Music2Business uniek ?

– We hebben relevante ervaring in zowel Media, Marketing en Muziek.
– We zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken op gebied van muziek en marketing en we investeren daarom tijd en geld in onderzoek.
– Music2Business is onafhankelijk en zal altijd starten vanuit de uitdagingen die er liggen bij het bedrijf en merk.
– Door het grote netwerk zal Music2Business altijd de juiste partner en oplossing zoeken en vinden.
– Maar misschien wel het belangrijkste is dat Music2Business altijd zal streven naar een win/win situatie voor de oplossing die gekozen wordt.

Over Music2Business

Music2Business is opgezet door Jan Willem Klein Willink. Jan Willem heeft een zeer brede ervaring opgedaan bij Hewlett-Packard, Nike en Heineken in verschillende management rollen. Jan Willem heeft sinds 4 jaar zijn passie voor muziek gecombineerd met zijn passie voor merken wat geresulteerd heeft in zijn rol als Directeur van Arrow Jazz FM. Na 2,5 jaar deze rol vervuld te hebben heeft hij begin 2013 Music2Business opgezet. Jan Willem speelt zelf saxofoon in verschillende bands.

©2014 Music2Business | Jan Willem Klein Willink